Handdesinfectie

Het desinfectiemiddel voor de handen voor de nodige hygiëne en preoperatieve handdesinfectie met uitzonderlijke verzorgende eigenschappen.

 

De handdesinfectiemiddelen op basis van Sterillium zijn hydraterend en drogen tevens snel op. Binnen 15 seconden zijn bacteriën al vernietigd. Virucide binnen 1 minuut! De handdesinfectie bevat geen geurstoffen en is transparant van kleur.  

 

De Sterillium Gel is geschikt voor handdesinfectie en voor ander gebruik waar hygiëne een rol speelt met als voorbeeld: ziekenhuizen, sanitair, behandelkamers, klinieken, ambulances. Maar ook voor schoonmaakbedrijven, slagers, vishandel of de thuiszorg.

 

Desinfectie handen met Sterillium Gel 

Het gunstige effect van producten op alcoholbasis blijkt in vergelijking met niet medische of antiseptische zeepsoorten. Sterillium is een handdesinfectie Gel die niet alleen bacteriën dood binnen enkele seconden, maar ook de huid aanzienlijk hydrateert.

Bovendien zorgt dit ervoor dat de handhygiëne op langere termijn wordt bevorderd. Sterillium speelt binnen de handdesinfectie al 50 jaar lang een rol bij het bevorderen van de hygiëne voor handen en hygiëne protocollen. 

Werkzaam tegen bacteriën, mycobacteriën, gisten, schimmels en virussen. Bijzonder huidvriendelijk en terugvettend. Uitstekende verdraagzaamheid, ook bij langdurig gebruik. Direct werkzaam alsmede een residuwerking. Sterillium® is geregistreerd als geneesmiddel met RvG nummer 20663.

Handdesinfectie Sterillium Gel | KS Medical Group

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

0