Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Gaasverbanden

Gaasverband kopen bij de medische groothandel

Bij de webshop KS Medical Group kun je terecht voor het kopen van gaasverband. In ons assortiment vind je verschillende gaasverbanden zodat jij kunt kiezen voor het juiste product. Wij zorgen voor een snelle levering van de gekochte artikelen. Wil je meer weten over het gaasverband? Klik dan op een product om zo informatie over een artikel te kunnen lezen.

Gaasverbanden, gaasverband, gaasverband kopen, gaasverband online | KS Medical Group

Actieve filters

Hartmann Eycopad oogkompressen, steriel

Hartmann Eycopad Oogkompressen, Steriel

Prijs € 9,95
€ 9,95 incl. btw
Steriel 4 laags kompres Medicomp

Hartmann Medicomp MDR steriel 4 laags kompres

Prijs € 5,50
€ 6,00 incl. btw
Medicomp 4 laags kompres niet-steriel

Hartmann Medicomp 4 laags kompres niet-steriel

Prijs € 2,25
€ 2,45 incl. btw
Hartmann Medicomp drain...

Hartmann Medicomp drain non-woven kompres met Y-split

Prijs € 12,35
€ 13,46 incl. btw
Medicomp Extra - steriel

Hartmann Medicomp Extra Kompres - Steriel

Prijs € 3,15
€ 3,43 incl. btw
Hartmann Medicomp Extra Kompres - Niet Steriel

Hartmann Medicomp Extra Kompres - Niet Steriel

Prijs € 2,35
€ 2,56 incl. btw

Waarvoor kun je gaasverband gebruiken? 

Gaasverband wordt vooral gebruikt voor de behandeling van wondjes. Dit kan gaan om wonden die je hebt opgelopen tijdens het sporten, maar ook wondjes door kleine chirurgische ingrepen. Door deze eigenschappen kan het verband door zowel zorgprofessionals als consumenten worden gebruikt. Het verband in onze webshop is van uitstekende kwaliteit. Bij ons heb je de keuze uit verschillende afmetingen. Staat een bepaalde afmeting er niet bij? Dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Misschien kunnen wij een alternatief voor jou vinden.

Gaasverband online aankopen in de webwinkel

De deur van KS Medical Group staat voor iedereen open. Of je nu een professional bent op zoek naar gaasverband of een particulier, wij helpen je graag verder. Als medische groothandel brengen wij  top kwaliteit en een service die een betaalbare prijs heeft. Naast het verkopen van kwalitatieve producten zoals gaasverband online, vinden wij het ook belangrijk om onze klanten te laten genieten van onze expertise. Je kunt ons bereiken via het interne chatsysteem op onze website. Wij staan je daar graag ter woord. Ook kun je in onze webwinkel regelmatig profiteren van fantastische aanbiedingen. Daar hebben wij een speciale pagina voor. Misschien kun je daar binnenkort wel gaasverband online kopen met korting.