Totaal (excl. BTW): € 0,00

Pulse oximeter kopen?

Pulse oximeter, ook wel saturatiemeter genoemd. KS Medical Group heeft zorgvuldig een assortiment pulse oximeters samengesteld op basis van expertise en ervaring in de longfunctie.

pulse-oximeter-kopen.pngsaturatiemeter-aanschaffen.png

Oximeter kopen voor thuisgebruik

Pulsoxymeters en pulsoxymeters voor praktijk en thuisgebruik kunnen u alles bieden wat je nodig hebt voor een goede behandeling. Regelmatige zuurstofmeting kan bijvoorbeeld zeer preventief zijn voor rokers. Maar voor sportieve mensen onder ons is het ook verstandig om regelmatig een pulsoximeter te gebruiken om zuurstof te meten. Bovendien kan je de resultaten van de pulsoximeter gebruiken om ontdekkingen te doen en prestaties te verbeteren.

Waarom een pulse oximeter aanschaffen?

Zuurstof wordt continu van A naar B van het lichaam getransporteerd om longaandoeningen en hartaandoeningen te voorkomen. Omdat hersenhypoxie snel kan leiden tot negatieve gevolgen zoals overlijden, is het erg verstandig om een ​​pulsoximeter in de kast te installeren, zeker voor mensen met COPD, hartfalen of soortgelijke ziekten.

Een oximeter kopen doe je om de zuurstofsaturatie van het perifere bloed of het percentage SpO2 te meten. Gemiddeld bevatten je bloedvaten 97% tot 100% hemoglobine, dat wordt gebonden door zuurstof in rode bloedcellen. De pulsoxymeter kan ook je hartslag per minuut meten. Pulsoxymeters kunnen deze metingen uitvoeren door licht te absorberen. Nadat het licht door je vinger is gegaan, kunnen verschillende golflengten, zoals infrarood, worden gemeten. Je zuurstofverzadiging betekent echter alleen de gecombineerde zuurstof in je bloed. Wanneer de waarde van het meetresultaat te laag is onder de 97, bevindt dit zich meestal in een laat stadium.

Tekenen van voldoende ademhaling geven meestal al informatie over de zuurstof in het bloed, die buiten het meetbereik met een pulsoxymeter valt. Alleen het uitvoeren van een saturatiemeting is niet voldoende om het juiste zuurstofniveau in het bloed aan te nemen. Kijken naar de ademhaling is ook essentieel.

Pulse oximeter aanschaffen voor de conditie van bloedvaten

De druk in de bloedvaten wordt bloeddruk genoemd. Er is voldoende druk nodig om het bloed volledig door het lichaam te pompen. Als je bloeddruk hoog genoeg is, kunnen alle organen en spieren in je lichaam de juiste hoeveelheid bloed ontvangen. Maar is de bloeddruk te hoog? Dan kan dit de bloedvaten beschadigen. Je kan voor het meten van de conditie van de bloedvaten een saturatiemeter kopen.

pulse-oximeter-kopen.pngpulseoximeter-kopen.png

Pulse oximeter kopen? Dit beloven wij:

jeroenenvincent-welkom.png
 Vandaag besteld? morgen in huis
 Verzending €2,95 Vanaf 25,-
 Korte levertijden & snelle service