Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Buisverband

Buisverband kan op elk gewenst moment en elke plaats afgeknipt worden zonder dat het materiaal begint te rafelen. Buisverbanden van Stulpa zijn niet alleen gebruiksvriendelijk. Ook is het buisbandage te steriliseren met stoom, op een temperatuur van 134 graden.

 

Buiskompressen van Stulpa zijn voor het grootste gedeelte van katoen en polyamide. Bovendien heeft het buisverband een hoog absorptie vermogen en luchtcirculerende eigenschappen.

 

Buisbandages in ons assortiment vind je voor kinderen en volwassenen in zeven verschillende maten. Samenvattend is het buisverband in maten voor vingers, handen, armen, romp, benen en het hoofd.

Buisverband, buisverbanden, buisverband kopen | Stulpa | KS Medical Group

Actieve filters

Stulpa buisverband op rol van 15 meter

Hartmann Stulpa buisverband (Rol van 15 meter)

Prijs € 3,95
€ 4,31 incl. btw
Stulpa-fix zeer elastisch netverband

Hartmann Stulpa-fix sterk elastisch netverband(Rol 25m)

Prijs € 8,95
€ 9,76 incl. btw
Stulpa kant en klaar verband

Hartmann Stulpa kant en klaar verband

Prijs € 12,95
€ 14,12 incl. btw
Coverflex Grip Buisverband

Coverflex Grip Buisverband

Prijs € 22,05
€ 24,03 incl. btw

Buisbandage met een uniform drukeffect

Het Coverflex Grip buisverband is een verband dat nog sterker is dan buisverbanden met gemiddelde elasticiteit. Ook biedt dit buiskompres dezelfde compressie als andere buisverbanden, maar met deze variant een uniform drukeffect!

 

Buisverband zoals de Coverflex Grip beschikken over onderscheidende eigenschappen zoals het niet doen afzakken van de behandelde plek. Niet alleen de buisbandages van Stulpa beschikken over een huidvriendelijk hoog katoengehalte. Ook buisverband van Coverflex Grip beschikt over maar liefst 82% katoen.