Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Bovenarmbloeddrukmeter

Een bovenarm bloeddrukmeter voor een nauwkeurige meting

Je kunt bloeddruk meten met analoge en handmatige bloeddrukmeters, deze worden doorgaan in ziekenhuizen en huisartsenpraktijken gebruikt. Deze methode is zeer betrouwbaar, maar lastig om uit te voeren wanneer je niet over een medische achtergrond beschikt. Door te kiezen voor een digitale, automatische bovenarm bloeddrukmeter kun je, ook zonder medische kennis, een nauwkeurige meting verrichten. Daarom zijn de volautomatische bloeddrukmeters in onze collectie uitermate geschikt voor thuisgebruik.

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Mobil-O-Graph 24hrs bloeddrukmonitor

Mobil-O-Graph 24hrs bloeddrukmonitor

Prijs € 1.299,00
€ 1.299,00 incl. btw

Een bloeddrukmeter voor de bovenarm kopen

Je kunt jouw bloeddrukmeter voor de bovenarm kopen in onze webwinkel wanneer je regelmatig je bloeddruk wilt kunnen controleren. Onze bloeddrukmeters worden geleverd inclusief batterijen en universele bovenarmmanchet die verstelbaar is van 22 cm tot 42 cm. Na het ontvangen van je bestelling kun je dus direct aan de slag. De Veroval bloeddrukmeters kunnen uitgelezen worden met de speciale Veroval software en deze software kun je gratis downloaden. Zo kun je de meetresultaten overdragen naar je pc of laptop en desgewenst een uitdraai maken van de meetresultaten.

Een bloeddrukmeter voor de bovenarm online bestellen bij KS Medical Group

Wanneer je een bloeddrukmeter voor de bovenarm online bestelt bij KS Medical Group, kun je deze veilig en gemakkelijk betalen met iDeal. Als de totale bestelwaarde €99,- of meer bedraagt, dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor het afleveren van je artikelen. Naast het bieden van kwaliteitsproducten die met de gezondheid te maken hebben, staan wij klaar voor onze klanten om vragen te beantwoorden. Mocht je meer willen weten over onze producten of is het je niet helemaal duidelijk welk model geschikt is voor jouw doeleinden, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!