Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Bovenarm bloeddrukmeter

Een bloeddrukmeter voor de bovenarm

Je kunt op een eenvoudige manier je bloeddruk bepalen door te kiezen voor een bloeddrukmeter voor de bovenarm. Wanneer je kiest voor een volautomatisch exemplaar, hoef je enkel de manchet om de bovenarm aan te brengen. Het apparaat zal de rest doen. Om er zeker van de zijn dat de manchet op de juiste wijze is aangebracht, is er een controle van de manchetbevestiging geïntegreerd in de apparaten van Veroval. De gemeten waarden zullen digitaal worden getoond op het grote display. Door de gekleurde resultaatindicator kun je direct zien of jouw bloeddruk in orde is.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Een bovenarm bloeddrukmeter voor een nauwkeurige meting

In ziekenhuizen en huisartsenpraktijken worden doorgaans analoge, handmatige bloeddrukmeters gebruikt om de bloeddruk te meten. Deze methode is zeer betrouwbaar, maar het uitvoeren van een handmatige meting is vrij lastig voor mensen die geen medische achtergrond hebben. Door te kiezen voor een digitale, automatische bovenarm bloeddrukmeter kun je, ook zonder medische kennis, een nauwkeurige meting verrichten. Daarom zijn de volautomatische bloeddrukmeters in onze collectie uitermate geschikt voor thuisgebruik.

Een bloeddrukmeter voor de bovenarm kopen

Je kunt jouw bloeddrukmeter voor de bovenarm kopen in onze webwinkel als je regelmatig je bloeddruk wilt kunnen controleren. Onze bloeddrukmeters worden geleverd inclusief batterijen en universele bovenarmmanchet die verstelbaar is van 22 cm tot 42 cm. Je kunt na het ontvangen van je bestelling dus direct aan de slag. De Veroval bloeddrukmeters kunnen uitgelezen worden met de speciale Veroval software, die je gratis kunt downloaden. Zo kun je de meetresultaten overdragen naar je pc of laptop en desgewenst een uitdraai maken van de meetresultaten.

Een bloeddrukmeter voor de bovenarm online bestellen bij KS Medical Group

Wanneer je een bloeddrukmeter voor de bovenarm online bestelt bij KS Medical Group, kun je deze veilig betalen met iDeal. Als de totale bestelwaarde €99,- of meer bedraagt, dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor het afleveren van je artikelen. Naast het bieden van kwaliteitsproducten die met de gezondheid te maken hebben, staan wij klaar voor onze klanten door ze waar nodig te adviseren. Mocht je meer willen weten over onze producten of is het je niet helemaal duidelijk welk model geschikt is voor jouw doeleinden, dan vragen we je om contact met ons op te nemen, zodat wij je verder kunnen helpen.