Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Bloeddruk- en hartslagmeter

Hartslag- en bloeddrukmeter

Met de hartslag- en bloedrukmeter van Veroval kun je op twee manieren de bloeddruk meten. Je kunt kiezen voor een microfoonmeting, waarbij aan de hand van Korotkoff-tonen de bloeddruk wordt bepaald. Een andere methode om de bloeddruk te meten is de oscillometrische meting. Hierbij worden algoritmes en een elektronische techniek ingezet om de waarden van de bloeddruk vast te stellen. De meter is voorzien van een groot scherm en is in staat om hartritmestoornissen te detecteren. Net zoals de bloeddruk, zullen deze te zien zijn op het display. Het verkeerslichtensysteem met gekleurde indicatoren maakt het voor de gebruiker eenvoudig om de gemeten waarden te analyseren. Er is gratis software verkrijgbaar, waarin je je metingen kunt opslaan en kunt printen, zodat je deze mee kunt nemen naar een eventuele afspraak met je arts.

Actieve filters

Je bloeddruk- en hartslagmeter online bestellen

Een bloeddruk- en hartslagmeter online bestellen kan in de webwinkel van KS Medical Group. Bij deze meter zijn benodigdheden als een usb-kabel, een bovenarmmanchet in de gewenste maat, een opbergtas, een handleiding en een garantiecertificaat inbegrepen. De bloeddrukmeter met hartslagopnamefunctie kan worden aangesloten op de netvoeding, maar de netvoedingskabel is niet inbegrepen. Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop, bespaar je verzendkosten als de order minimaal €99,- bedraagt.

Een hartslag- en bloeddrukmeter kopen bij KS Medical Group

Je kunt nu je hartslag- en bloeddrukmeter kopen bij KS Medical Group. Je hebt keuze uit verschillende bloeddrukmeters uit ons assortiment. Neem een kijkje in onze shop en kies voor een eenvoudige bloeddrukmeter of een bloedrukmeter met meerdere functies. Bij KS Medical Group kun je kiezen voor een product die aan jouw wensen en behoeften voldoet. Als je twijfelt welk apparaat het meest geschikt is voor het gebruik dat je voor ogen hebt, dan kun je contact met ons opnemen voordat je tot bestellen overgaat. Wij adviseren je hierbij graag.