Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Bloeddruk- en hartslagmeter

Een bloeddruk- en hartslagmeter in één apparaat

Als je zowel een bloeddrukmeter als een hartslagmeter wilt hebben om beide waarden te kunnen meten, dan kun je in plaats van te kiezen voor twee afzonderlijke apparaten gaan voor de Veroval Duo Control bovenarmbloeddrukmeter. Dit toestel is namelijk een bloeddruk- en hartslagmeter in één. De bloeddruk en de hartslag worden allebei volautomatisch gemeten. De bijgeleverde manchet kun je aan de bovenarm bevestigen en is verkrijgbaar in de maten medium (22 cm tot 32 cm) en large (32 cm tot 42 cm). De manchet heeft een ergonomische pasvorm en door de ingebouwde plaatsingscontrole laat het toestel het je weten als de manchet niet goed zit.

Actieve filters

Hartslag- en bloeddrukmeter

De hartslag- en bloeddrukmeter van Veroval kent twee meetmethoden voor de bloeddruk. Je kunt kiezen voor een microfoonmeting, waarbij aan de hand van Korotkoff-tonen de bloeddruk wordt bepaald. De andere methode is een oscillometrische meting, waarbij de algoritmes en de elektronische technologie worden ingezet om de waarden van de bloeddruk vast te stellen. De meter is voorzien van een groot scherm en is in staat om hartritmestoornissen te detecteren. Deze zullen, evenals de bloeddruk, worden getoond op het display. Het verkeerslichtensysteem met gekleurde indicatoren maakt het voor de gebruiker eenvoudig om de gemeten waarden te analyseren. Er is gratis software verkrijgbaar, waarbinnen je je metingen kunt opslaan en kunt printen, zodat je deze mee kunt nemen naar een eventuele afspraak met je arts.

Je bloeddruk- en hartslagmeter online bestellen

Een combinatietoestel bloeddruk- en hartslagmeter online bestellen kan in onze webwinkel. Bij het apparaat met de beide functies zijn benodigdheden als een usb-kabel, een bovenarmmanchet in de gewenste maat, een opbergtas, een handleiding en een garantiecertificaat inbegrepen. De bloeddrukmeter met hartslagopnamefunctie kan worden aangesloten op de netvoeding, maar de netvoedingskabel is niet inbegrepen. Bestel je medische benodigdheden online in onze webshop en bespaar jezelf de verzendkosten door minimaal voor €99,- een order te plaatsen.

Een hartslag- en bloeddrukmeter kopen bij KS Medical Group

Je kunt je hartslag- en bloeddrukmeter kopen bij KS Medical Group. We hebben diverse bloeddrukmeters opgenomen in ons assortiment. Sommige zijn zeer eenvoudig, terwijl andere meerdere functies hebben. Welke voor jou geschikt is, hangt af van je persoonlijke voorkeuren en welke waarden voor jou belangrijk zijn om te controleren. Als je twijfelt welk apparaat het meest geschikt is voor het gebruik dat je voor ogen hebt, dan kun je contact met ons opnemen alvorens je tot bestellen overgaat. Wij adviseren je graag.