Top sellers

Bedfont 

Bedfont

Bedfont Scientific Limited is een internationaal merk, opgericht in 1976 en specialiseert zich in meetapparatuur voor uitgeademde adem en gas controle voor de medische, weterschappelijke en industriële markten.

Website Bedfont Scientific Limited

  • Bedfont CO monitoren

    Bedfont CO monitoren

    Hieronder treft u alle modellen Bedfont CO monitoren ook wel smokerlyzer genoemd, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Ideaal voor stopprogramma´s bij rokers. Goedkoop en visueel motiverend door het tonen van de progressie van de personen die willen stoppen met roken. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling tegen roken met de Bedfont CO monitoren voor in praktijken en thuisgebruik. Tevens te gebruikent tijdens zwangerschappen voor de gezond van het ongeboren kind.

  • Bedfont H2 adem tester

    Bedfont H2 adem tester

    Hieronder treft u alle modellen Bedfont H2 adem tester, die KS Medical Group op basis van longfunctie specialisme en ervaring met zorg heeft samengesteld. Alles wat u nodig heeft voor correcte behandeling met H2 adem tester voor in praktijken en thuisgebruik.

Compare 0