Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Audiometer

Om screeningsaudiometrie uit te voeren heb je een audiometer nodig. Met de aanschaf van een audiometer is de eenvoud in huis om eenvoudig en accuraat de kwaliteit van het gehoor te meten.

Audiometers in ons assortiment variëren van tafelmodellen tot modellen in handformaat zoals de Auditest. Bovendien is de Auditest een audiometer die ook gebruikt wordt in KNO klinieken en in audiometrie centra. Ook is deze Auditest zeer geschikt om thuis te gebruiken.

Ontdek onze audiometers met een instelbaar geluidsniveau van -10 dB tot 100dB in kleine stappen van 5dB. Bij aanschaf van een audiometer worden alle afgebeelde attributen meegeleverd.

Audiometers koop je bij KS Medical Group met 3 jaar fabrieksgarantie.

Audiometrie, audiometer, audiometer kopen | KS Medical Group | Medische groothandel

Actieve filters

Audiometer AudiTest screening

Handheld audiometer AudiTest

Prijs € 599,00
€ 599,00 incl. btw
Screening audiometer 9910

Screening audiometer 9910

Prijs € 969,00
€ 969,00 incl. btw
PC Audiometer 820M lucht begeleiding en been begeleiding

PC Audiometer 820M lucht begeleiding en been begeleiding

Prijs € 1.749,00
€ 1.749,00 incl. btw
Audiometer 800m

PC Audiometer 800M

Prijs € 1.349,00
€ 1.349,00 incl. btw
Audiometer PC 600M USB screening

PC screening audiometer 600M

Prijs € 1.085,00
€ 1.085,00 incl. btw
Patiënt response knop

Patiënt response knop

Prijs € 79,00
€ 79,00 incl. btw
Universele hoofdtelefoon covers Wit

Universele hoofdtelefoon covers Wit

Prijs € 29,95
€ 29,95 incl. btw

Audiometer kopen in verschillende vormen en maten

Audiometers zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, maar ook in verschillende soorten. Wat ook een audiometer vereist is toonaudiometrie. De audiometer die je hiervoor gebruikt heeft een hoofdtelefoon en een apparaat met een knop waar je op kunt drukken, zonder computer. Bij toonaudiometrie druk je op de knop wanneer je iets kunt horen van de test. De meting om de gehoordrempel te kunnen bepalen met de audiometer wordt mogelijk gemaakt door frequenties die afwisselen.

Audiomeetinstrumenten voor spraak

Een andere manier van de meting is spraakaudiometrie. Deze audiometer is net als bij toonaudiometrie voorzien van een hoofdtelefoon. De audio die je hoort bestaat uit spraak en tijdens de test zal je een aantal woorden horen. Er wordt gevraagd om de woorden te herhalen zodat het gehoor goed getest kan worden. Een audiometer voor spraakaudiometrie is ervoor bedoeld om de verstaanbaarheid van gesproken woorden door het apparaat te testen.

Audiometers aanschaffen voor slechthorendheid

Wereldwijd lijden miljoenen mensen aan slechthorendheid. Zowel ouderen als jongeren hebben last van slechthorendheid. Het moeilijk kunnen voeren van een gesprek kan al snel duiden op slechthorendheid. Wij verkopen kwalitatieve producten van de beste merken. Het is bij ons bijvoorbeeld ook mogelijk om te filteren op specifieke merken. Misschien heb je bijvoorbeeld een goede ervaring met een specifiek merk. Dan is de kans groot dat andere producten van dat merk ook aan je verwachtingen voldoen. Je kunt bij ons ook terecht voor een uitstekende service. Misschien heb je bijvoorbeeld een vraag over een bepaald product. Dan kun je snel contact opnemen met onze medewerkers dankzij het interne chatsysteem.