Totaal (excl. BTW): € 0,00

Absorberend verband

Absorberend verband van RespoSorb

Absorberend verband voorkomt het lekken van een wond met de sterke absorptie van kompressen van van RespoSorb. Bovendien zijn kleine wonden net zo goed te behandelen met dit absorberend verband als grote wonden. Maten van absorberende verbanden lopen in ons assortiment op tot wel 25 centimeter.

Absorberend kompres van RespoSorb is een steriel product en een krachtig verband voor de behandeling van exsuderende wonden.Absorberend kompres van Zetuvit

Verbanden van Zetuvit hebben ook een zeer goed absorptie vermogen dat samen gaat met sterk en steriel materiaal. Bovendien zorgt de tissuelaag in dit absorberend kompres voor meer comfort voor de genezing van de wond en voor de patiënt. Ook zorgt deze dikke tissue laag voor de mogelijkheid meer te absorberen van de wond.

In vergelijking met reguliere absorberende verbanden is het absorptievermogen van kompressen van Zetuvit extra hoog. Daarnaast is dit absorberend verband niet klevend. Want de polypropyleen non-woven materialen in dit verband zorgen voor de bescherming van de wond met haar anti kleef eigenschappen.

Absorberend verband | Voordelig & Kwalitatief | KS Medical Group

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Hydrocolloid verband

Hydrocolloid verbandbevindt zich ook in deze categorie van absorberende verbanden en beschikt tevens over een sterk absorptie vermogen. En naast de werking als absorberend verband, weet dit hydrocolloid kompres ook een goed en gezond wondmilieu te creëren. Want waar de verbanden van Zetuvit een comfortabele tissue laag hebben, beschikt het hydrocolloid verband van Hartmann over een gel die gevormd wordt vanuit de opname van wondvocht.