Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Absorberend verband

Absorberend verband van RespoSorb

Absorberend verband voorkomt het lekken van een wond met de sterke absorptie van kompressen van van RespoSorb. Bovendien zijn kleine wonden net zo goed te behandelen met dit absorberend verband als grote wonden. Maten van absorberende verbanden lopen in ons assortiment op tot wel 25 centimeter.

Absorberend kompres van RespoSorb is een steriel product en een krachtig verband voor de behandeling van exsuderende wonden.

Absorberend kompres van Zetuvit

Verbanden van Zetuvit hebben ook een zeer goed absorptie vermogen dat samen gaat met sterk en steriel materiaal. Bovendien zorgt de tissuelaag in dit absorberend kompres voor meer comfort voor de genezing van de wond en voor de patiënt. Ook zorgt deze dikke tissue laag voor de mogelijkheid meer te absorberen van de wond.

In vergelijking met reguliere absorberende verbanden is het absorptievermogen van kompressen van Zetuvit extra hoog. Daarnaast is dit absorberend verband niet klevend. Want de polypropyleen non-woven materialen in dit verband zorgen voor de bescherming van de wond met haar anti kleef eigenschappen.

Absorberend verband, absorberend verband kopen, absorberend verband online | Voordelig & Kwalitatief | KS Medical Group

Actieve filters

Resposorb absorberend verband

RespoSorb Super absorberend verband

Prijs € 38,00
€ 41,42 incl. btw
Zetuvit niet-steriel...

Zetuvit niet-steriel absorptie verband

Prijs € 6,25
€ 6,81 incl. btw
Zetuvit steriel absorberend verband

Zetuvit steriel absorberend verband

Prijs € 11,95
€ 13,03 incl. btw
Cosmopor E zelfhechtend wondverband

Cosmopor E Zelfhechtend Wondverband

Prijs € 3,15
€ 3,43 incl. btw
Cosmopor Steriel Zelfhechtend wondverband

Cosmopor Steriel Zelfhechtend wondverband

Prijs € 7,75
€ 8,45 incl. btw
Resposorb Silicone Border zelfklevende superabsorberend kompres

Resposorb Silicone Border zelfklevende superabsorberend kompres

Prijs € 57,20
€ 62,35 incl. btw

Hydrocolloid verband

Hydrocolloid verband bevindt zich ook in deze categorie van absorberende verbanden en beschikt tevens over een sterk absorptie vermogen. En naast de werking als absorberend verband, weet dit hydrocolloid kompres ook een goed en gezond wondmilieu te creëren. Want waar de verbanden van Zetuvit een comfortabele tissue laag hebben, beschikt het hydrocolloid verband van Hartmann over een gel die gevormd wordt vanuit de opname van wondvocht.

Absorberend verband van Zetuvit, Cosmopor en RespoSorb

 Op zoek naar absorberend verband? KS Medical Group heeft verschillende absorberende verbanden in het assortiment waar u uit kunt kiezen. De absorberende verbanden van Zetuvit, Cosmopor en RespoSorb zijn alle van Hartmann. De verbanden van Zetuvit hebben een absorptievermogen wat in vergelijking met andere productlijnen zeer hoog is. Door de polypropyleen non-woven laag van de Zetuvit producten kleeft het verband niet aan de wond en is het draagcomfort voor de patiënt hoog. Door het steriele materiaal wordt de kans op contaminatie gereduceerd. De zelfklevende verbanden van Cosmopor liggen strak om de verwonding, maar kunnen tegelijkertijd vocht en lucht doorlaten. Hierdoor kan de huid ademen en gaat de wond niet broeien. Ook de absorberende kompressen van ReproSorb zijn zeer geschikt voor de verzorging van exsuderende wonden.

Absorberend verband kopen bij KS Medical Group

KS Medical Group biedt een ruim aanbod aan absorberende verbanden en kompressen met verschillende eigenschappen en afmetingen. Waar sommige verbanden steriel zijn, zijn andere dit niet. Ook is er een onderscheid tussen zelfklevende verbanden en kompressen die op een andere wijze bevestigd dienen te worden. In ons assortiment vind je absorberend verband voor verschillende wondsoorten. Wanneer je er niet 100% zeker van bent welk verband het best past bij de zorg die jij wilt verlenen, schroom dan niet om in contact te komen met onze medewerkers. Wij helpen je graag verder.

Absorberend verband online bestellen

Je kunt absorberend verband online bestellen bij KS Medical Group tegen voordelige prijzen. Met absorberend verband kun je zowel kleine als grotere wonden behandelen. Of het nu gaat om een wond die je thuis hebt opgelopen of om het behandelen van een verwonding van jouw patiënt als zorgmedewerker. Bij ons heb je de keuze uit verschillende afmetingen, maar ook diverse verpakkingseenheden. Vergelijk de eigenschappen van de producten in ons assortiment en bestel het verband dat past bij je doeleinden. Bij vragen staan we je graag telefonisch of in de chat op onze website te woord.