Totaal (excl. BTW): € 0,00
loading spinner

Filteren op

Formaat

Formaat

Inhoud verpakking

Inhoud verpakking

Polsterverbanden

Polsterverband gebruiken ter bescherming

Benieuwd waar polsterverband voor gebruikt kan worden? Dit verband kun je gebruiken om drukplekken van onder botten te voorkomen bij het aanleggen van gipsverbanden. Je kunt polsterverband ook gebruiken om een compressieverband bij een oedeempatiënt op te vullen, zodat onaangename drukpunten worden vermeden. In de webwinkel van KS Medical group bieden wij polsterverbanden aan die eenvoudig met de hand zijn af te scheuren. Tevens bieden we ook middelen aan om het verband te bevestigen. Denk hierbij aan fixeerpleisters en –verbanden. Zowel mensen die een medisch beroep uitoefenen als mensen die thuis wondzorgartikelen op voorraad wensen te hebben, kunnen artikelen bij KS Medical Group bestellen. Met onze lage prijzen zorgen we dat een goede medische verzorging voor vrijwel iedereen betaalbaar is.

Polsterverband, polsterverbanden, polsterverband kopen, polsterverband online | KS Medical Group

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Rolta soft wattenrol 3m x 10cm 30 stuks

Rolta soft synthetische wattenrol

Prijs € 38,55
€ 42,02 incl. btw

Rolta Soft polsterverband kopen

In onze webshop kun je Rolta Soft polsterverband kopen. Dit polstermateriaal is plooivrij aan te leggen door zijn zelfhechtende vermogen. De synthetische wattenrol is bijzonder zacht en voelt daardoor zeer comfortabel aan op de huid. De luchtdoorlatende eigenschappen van het verband maakt dat er geen maceratie ontstaat. Ook wordt wondvocht door het materiaal doorgelaten, zodat de afvalstoffen de verwonding kunnen verlaten. Onze Rolta Soft is op verschillende manieren te steriliseren, namelijk door straling, met ethyleenoxide en met damp, zodat je de kans op vervelende infecties tot een minimum kunt indammen.

Polsterverband online bestellen bij KS Medical Group

Als je materiaal nodig hebt om je drukverband op te vullen, dan kun je jouw polsterverband online bestellen bij KS Medical Group. Bij ons kun je kiezen uit verschillende verbandbreedten vanaf 6 cm tot 25 cm. Tevens kun je ook voor andere wondzorgproducten in onze webwinkel terecht.  KS Medical Group maakt medische hulpmiddelen voor iedereen toegankelijk. Of je nu medische hulpmiddelen nodig hebt voor beroepsmatig gebruik of dat je voor eigen gebruik zorgproducten wilt aanschaffen, bij ons kun je terecht. Plaats je een bestelling van minimaal €99,-? Dan zullen er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Mocht je onverhoopt een artikel willen terugzenden, dan kun je via onze klantenservice een retourlabel aanvragen, waarmee je het verband kosteloos kunt retourneren.